Costuri:
Calculul final al serviciilor se stabileste dupa evaluarea spatiului, realizata de unul dintre agenti nostrii. Preturile sunt negociabile in functie de marimea suprafetelor, gradul de dificultate si frecventa lucrarilor. Preturile includ cheltuieli de transport, echipamente si ustensile profesionale si forta de munca.
De asemena va stam la dispozitie GRATUIT (pentru clientii cu contract) ori de cate ori ne veti chema pentru a remedia mici accidente ce pot aparea oricand, cum ar fi de exemplu in urma unei furtuni, a catelului care s-a inversunat pe o tufa de buxus, sau a copilului care a sapat gropi in gazon si a turnat detergent pe un bonsai pentru a-l sapala. In concluzie ne puteti chema pentru orice fel de problema aparuta in gradina dumeavoastra. Suntem bucurosi atunci cand putem da o mana de ajutor.

IMPORTANT - La cererea clientilor nostri se pot incheia contracte pe o perioada nedeterminanta, realizandu-se un plan al lucrarilor, prin care acestia vor beneficia de reduceri de preturi fata de serviciile prestate in mod curent!
Toate drepturile rezervate.
DORITI SA AVEM NOI GRIJA DE GRADINA DUMNEAVOASTRA?
New Vision Garden Design
Website design by Radu Marius